Amenajarea Sufrageriilor mari


Daca faceti parte din cei ce beneficiaza de o sufragerie spatioasa, atunci ar trebui sa va considerti mai mult decat norocosi sa sa incepeti planurile pentru amenajarea sa. Daca va ganditi ca o sufragerie de mari dimensiuni nu poate ridica probleme, ar trebui sa stiti de la bun inceput ca va inselati. Desi aveti loc suficient puteti esua in amenajarea sa corecta in doua feluri: Fie optati pentru piese de mobilier mari/multe si ingreunati atmosfera facand pierdut tot spatiu acela de care trebuia sa va bucurati, fie alegeti mobilier ca pentru o sufragerie normala si atunci va parea mereu o camera pustie, insuficient mobilata chiar daca are tot ce-i trebuie. In primul rand, este necesar sa fiti constienti de dimensiunile camerei si sa nu va zgarciti la mobilierul esentiai sufrageriei dar totodata sa stiti cu ce piese de mobilier nu trebuie sa exagerati. Ca in fiecare casa, confortul primeaza iar in acest caz sufrageria are nevoie de o canapea, de preferat o canapea cu coltare pentru ca toata lumea sa aiba un loc confortabil. Aceasta piesa de mobilier face parte din cele ce pot avea dimensiuni cat mai mari. 

Canapea cu coltar

Este totodata si centrul de interes al incaperii, asadar alegeti una generoasa, proportionala spatiului mare de pe care il aveti la dispozitie. Alaturi de aceasta, se poate aseza un fotoliu ce deasemenea poate avea o dimensiune mare. Masuta de cafea poate avea dimensiuni obisnuite, nu exagerate si astfel va lasa loc de trecere dar va oferi in continuare suportul necesar telecomenzii, telefoanelor, cafelelor, etc. Cealelalte piese de mobilier ce se regasesc aici mai pot fi televizorul, destul de mare pentru a vedea clar de pe canapea dar nu cat un ecran de la cinema deoarece daca este ostentativ va fi de prost-gust si biblioteca. Cu aceasta din urma nu trebuie sa exagerati, ea nu are nevoie sa ocupe un intreg perete sau sa fie mai lata decat una normala pentru a ocupa spatiul. Alegeti mai degraba rafturi pe care vi le organizati asa acum va place, in locul unei biblioteci mari si eventual optati doar pentru un corp de biblioteca asezat pe unul dintre peretii liberi. Pentru a uniformiza decorul un covor este bine-venit dar nu unul ce acopera in totalitate parchetul. Astfel, optand pentru dimensiunile corecte ale tuturor pieselor de mobilier  ce va alcatuiesc sufrageria va veti putea bucura atat de spatiu lejer de trecere cat si de confort acolo unde este necesar.

Un comentariu:

  1. Foarte draguta canapeaua din imagine. Imi poti spune te rog daca stii cine face astfel de canapele? De unde ai luat poza?

    RăspundețiȘtergere