De ce Se schimba Oamenii?


Oamenii isi schimba modul de a gandi la fel cum isi schimba anvelopele de iarna cu anvelope de vara: din necesitate. Nimeni nu o face in mod voit doar pentru ca si-a dat brusc seama ca un anumit lucru este bun sau rau pentru el. Din contra. Oamenilor le place de regula sa se limiteze la un singur mod de a gandi si un singur unghi din care sa priveasca un anumit lucru. Adevarul este insa ca oamenii se schimba deoarece anumite situatii cer schimbare. Sunt convins ca foarte multi dintre voi v-ati lovit pana acum de persoane care nu puteau nicidecum sa accepte ideea cum ca n-ar avea dreptate. Lumea e plina de insi care n-au iesit niciodata din bula lor de autosuficienta si au impresia ca universul mare este identic cu universul lor mic. Tocmai din aceasta cauza, consider ca este extrem de greu sa schimbi un om, mai ales atunci cand este evident ca vrei sa faci acest lucru. Cel mai bun mod de a schimba un om consta in a-l influenta pe aceasta sa creada ca are nevoie de o schimbare fara sa-i spui acest lucru in mod explicit. 


In momentul in care l-ai adus in acest punct, nu trebuie decat sa fii acolo pentru el si sa-l sprijini cu absolut tot ce poti pentru ca schimbarea respectiva sa se si intample. Personal, n-am reusit sa ma schimb niciodata la cerere pentru nimeni, indiferent de persoana care mi-a cerut acest lucru. Singurele motive pentru care m-am schimbat de buna voie au constat in constientizarea unor situatii noi la care trebuia sa ma adaptez pentru a le face fata asa cum imi doream. Bineinteles, nu pot sa afirm cu tarie ca acest lucru sa aplica la absolut toti oamenii din lume, dar parerea mea este ca majoritatea suntem la fel. In concluzie, daca vrei sa incerci sa schimbi pe cineva este mai bine sa te gandesti in primul rand la mijloacele prin care o faci. Nu conteaza metoda pe care o alegi, ci inteligenta acesteia, precum si vointa persoanei respective.

In curand Puteti avea Masini Google


Odata cu poluarea excesiva a planetei ce este din ce in ce mai sensibila, foarte multe firme din domenii diferite, de la mancare pana la cosmetice, haine, electronice si chiar masini si-au indreptat atentia catre crearea unor lucruri, cat mai utile omului dar si cat mai ecologie posibil astfel incat sa nu priveze de confort si tehnologie pe nimeni dar nici sa nu mai risipeasca resursele naturale sau sa polueze. Acesta este si cazul Google care a depasit granita internetului si a tot ceea ce functioneaza online si a trecut la lucruri mai practice, cum ar fi inventarea unei masini eco, fara sofer. Dupa atente si indelungate studii ce s-au intins pe cativa ani buni, Google a reusit sa aplice cu succes ideile sale de dezvoltare ale primul prototip de masina ce se poate deplasa fara sofer, in momentul de fata existand planuri de a construi un numar de 100-200 de astfel de masini, planuri realizate impreuna cu renumite companii auto. In prima faza, intreaga mini-gama de masini fara sofer va fi destinata doar testelor, iar apoi, dupa trecerea cu bine a acestora, probabil, comercializata pentru orice cetatean si-o doreste. Toate aceste autovechicule produse de Google vor fi complet autonome, lipsite de volan, pedala de acceleratie sau pedala de frana. Fiind la curent cu noutatile cotidianul Wall Street afirma despre acest nou si revolutionar model de masina ca este precum o gondola pe roti ce se foloseste de proprii senzori si programe pentru a se deplasa acolo unde este programata in deplina siguranta fapt ce nu poate fi decat in beneficiul soferilor.